субота, 28 травня 2016 р.

Говорять, що люди змінюються, стають іншими, думають по-іншому чи живуть в інший спосіб. Однак, в певний момент їх попередні звички дають про себе знати і змін як не було.


То можливо, люди не змінюються, а пристосовується.
Відкладають на другий план свої колишні почуття і пробують імплантувати в голову інше мислення. Часом, такі операції проходять успішно і суспільство гуде : “Виправився.. Змінилась…” А іноді бажання бути своїм у певній компанії не перемагає і людина залишається такою, якою була. Кардинально, докорінно і назавжди змінитися нереально, хіба повністю змінити умови життя, людей, з якими спілкуємося, ліквідувати проблеми. Маленькі, однак важливі перетворення в собі робити навіть корисно, однак, варто пам’ятати, у стресових ситуаціях людина вчинить так, як її навчили колись, незважаючи на те, пробувала вона змінювати щось в собі чи пі.
Зрозуміло, виникає питання як виховували особистість. Ця тема неодноразово підіймалась і кожен з батьків,  а суспільство й поготів, сам вирішує, що прищепити маленькій людині.
Зійдемось на тому, що кожен сам коваль своєї долі і вирішує варто намагатись в ній щось змінювати чи ні, але мусить пам’ятати забуті якості обов’язково проявляться, а набуті можуть і не згодитись

Немає коментарів:

Дописати коментар