четвер, 3 березня 2016 р.

Коломию відвідав львівський радіоведучий Артур Бобрик

В неділю 28 лютого до Коломиї завітав радіоведучий Артур Бобрик.

 Це людина, що спробувала свої сили і в газеті і на радіо Urban Space, а зараз працює на львівському радіо “Львівська хвиля”. Зустріч відбулася в рамках Школи громадянської журналістики, що при коломийському некафе Генеза. Всі охочі мали можливість послухати розповіді Артура та надихнутись ними.

Бобрик розповідав про слухабельність та різницю між FM та онлайн радіостанціями, до того ж навів чимало важливих цифр. Як зазначив хлопець, робота на радіо - досить цікава річ, працюючи там, набираєшся досвіду. Однак, сказав, що мріє потрапити і на телебачення, аби спробувати, що це таке.

 Хлопець розповів, що радіо так чи інакше, виховує музичні смаки і змушує розбиратись у музиці - без цього ніяк. До того ж все, що спочатку здавалось нереальним, згодом вдається завіграшки.
Артур зазначив, що “радіо-найстабільніший тип ЗМІ.”, і коли часто слухаєш одне радіо, ти ніби підсів на голку, ніби наркоман (причому це частіше чоловіки, аніж жінки)”.
Було й чимало цікавих та смішних історій, крім того, хлопець відповідав на питання та радив, як викручуватися, коли це потрібно. Радіоведучий заряджав аудиторію позитивом близько 1,5 години, після лекції зробив кілька селфі зі своїми слухачами.

                                 Всі фото взяті зі сторінки Генези

Немає коментарів:

Дописати коментар