вівторок, 19 квітня 2016 р.

78203, Івано-Франківська обл., м. Коломия,
пр. Грушевського, 1
Телефонний код +380-3433
Телефон 5-07-60
Факс 5-08-23
Електронна скринька tower.ko@ukr.net
Веб-сторінка http://ww2.gov.if.ua/kolomiyskiy


Запрошуємо Вас на святкування 775-річчя міста Коломиї!

 Славному місту Коломиї цьогоріч виповнюється 775 років. З нагоди першої літописної згадки на Спаса - 19 серпня Коломия традиційно прийматиме гостей. Однак, святкування не обмежиться одним днем, а триватиме аж чотири - від п'ятниці до понеділка.
   Все це організовує коломийська міська рада та ГО "Коломийські атракції". Буде цікаво та весело для кожного мешканця славного міста.
   Родзинками святкування будуть : гра "Холі", театр просто неба, ярмарок, фотомістечко, флешмоб, фестиваль кіно, турнір з брейк-дансу, рок-сюрприз для молоді, велопробіг, хор-велетень, майстер-класи, частування шарлоткою рекордних розмірів та ще багато іншого.
    Як зазначає коломийська міська рада на свої сторінці в соц-мережі Facebook : "Ви ще не бачите, де там за горизонтом сховалося літо, а ми вже готуємо для вас сюрпризи до Дня міста. Цього року, як відомо, маємо ювілей – 775 років з дня першої писемної згадки про наше неймовірне місто. Традиційно Коломия відзначає «день народження» на Спаса - 19 серпня. Але цього року свято не обмежиться одним днем: феєрія триватиме з п’ятниці до понеділка."



Фото взяте з сторінки міської ради в соц-мережі Facebook

Немає коментарів:

Дописати коментар